Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

suomenhevos-ruuna 
Touhu-Tarmo

"Tarmo"

  Syntynyt, ikä    26.10.2001, reaali-ikääntyminen
  Väri, Merkit   Liinakko, läsi, korkeat sukat joka jalassa
  Säkäkorkeus   156cm
  Painotus, Koulutustaso   Koulupainotus, HeA
  Kasvattaja, Omistaja   Jouko ViikosuoEVM, Iiris & Juuso Honkanen
  Hoitaja   Tarmo etsii innokasta puunaajaa!

 

Luonnekuvaus

Tarmo on saanut juuri itselleen sopivan nimen, joka kuvaa ruunaa täydellisen hyvin. Tarmo on eloisa kaveri, joka ilostuttaa toiminnallaan koko talliväkeä. Tämä jokaisen tallitytön ja -pojan sydämen sulattava herrasmies ei tee jekkujaan ilkeilläkseen, vaan lähinnä piristääkseen ja herätelläkseen muita. Tästä syystä sen selkään uskaltavat nousta aloittelevatkin ratsastajat.

Harjaus ei ole Tarmon kanssa mitenkään ylivoimaisen vaativaa, vaikkakin jekkuilulta ei vältytä tässä(kään) tilanteessa. Joskus lentävät purut, joskus saattaa saada harjalaatikko kyytiä. Ja jos ei vastuussa olevaa hoitajaa siinä hetkessä naurata, saavat muut tallin vierailijat hauskuutta senkin edestä!

Tarmo omistaa pehmeät ja lennokkaat askeleet, joissa on helppo istua. Ruuna rakastaa uusien asioiden oppimista ja se oppii asioita melko helposti. Vaikka herran pääpainotus on kouluratsastuksessa, ei ruuna laita vastaan kun kyseessä on esteiden hyppiminen silloin tällöin, - päin vastoin! Tarmon kanssa harjoitetaan säännöllisesti maasta käsin, sekä luonnolliseen hevostaitoon viittaavia juttuja, että temppujakin; muunmuassa kutsusta luokse tulemista, peruuttamista, pusun antoa... 

 

Kuvagalleria

     

©2018 Tuomirannan tila - suntuubi.com