Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

appaloosa-ruuna
Jetlag

"Jedi"

  Syntynyt, ikä   31.3.2009, reaali-ikääntyminen
  Väri, Merkit   Tiikerinkirjava, leopard
  Säkäkorkeus   145cm
  Painotus, Koulutustaso   Yleispainotus, VaA, 60cm, Me. 30cm
  Edellinen omistaja, Omistaja   HepeVRL-11094, Iiris & Juuso HonkanenVRL-14427
  Hoitaja   Yumi (5.9.2016 alkaen)

 

Luonnekuvaus

Jedi ei ehkä kooltaan ole hirvittävän suuri hevoseksi, mutta sillä on todella suuri sydän. Jedi rakastaa kaikkia ihmisiä täysin pyyteettömästi ja haluaakin pysytellä usein ihmisten läheisyydessä. Se viihtyy paikoillaan katselemassa ihmisten touhuja ja antaa niiden rauhassa hääräillä myös itsensä ympärillä. Se on käsittämättömän kiltti oriksi, sillä se harvoin näyttää minkäänlaisia itsepäisyyden merkkejä.

Ratsastaessa Jedi huomioi usein ratsastajan tason. Aloittelijoiden kanssa mennään rauhallisesti ja hieman kokeneemmille lisätään sitten vähän enemmän vauhtia ja taitoa. Jedi on todella ketterä ja se hyppääkin yllättävän korkeita esteitä ja taipuu koulukiemuroissakin jos jonkinlaiseen taidonnäytteeseen. Sillä on kokeiltu myös tynnyriratsastusta ja matkaratsastusta.

Maastoon Jedin kanssa uskaltautuu kuka vain. Se on varmajalkainen eikä kovinkaan helposti säiky mitään. Se kulkee tasaisesti kaikenlaisessa maastossa ja siitä löytyy sekä kestävyyttä että nopeutta. Sillä ei ole tapana lähteä yksinään vaeltelemaan vaikka ratsastaja putoaisi tai unohtaisi sitoa sen kunnolla kiinni. (Luonne © Hepe)

 

Kuvagalleria

     

rakenne- ja esittelykuva © Hepe

 

Kilpailut

Päivä Laji Luokka Sijoitus Järjestyspaikka
25.04.2016 Esteratsastus 60cm 3. sija 3/12 Lasisydämen virtuaalitalli


Kilpailujen määrä 7, ainoastaan sijoitukset taulukoidaan.

©2018 Tuomirannan tila - suntuubi.com